tiistai 3. tammikuuta 2012

Kirkas värityyppi

Kirkkaalle värityypille sopivat parhaiten vahvat kontrastit ja kirkkaat värit.




Kuvat: Nelly

3 kommenttia:

  1. Yksi itseä kiinnostava aihe on miesten sukkahousut. Olen itse käyttänyt sukkahousuja jo useampana talvena. Mielestäni ne on paljon paremmin istuvat ja miellyttävämmät jalassa kuin perinteiset miesten kalsarit. Mailmalla on jo useita valmistajia miesten sukkahousuille kuten esim. http://manstrumpor.se/ valikoimasta löytyy. Olisi kiva kuulla mielipiteitä muidenkin suhtautumisesta miesten sukkahousujen käyttöön. Sukkahousuissa on todella laaja valikoima niin paksuuden kuin materiaalin suhteen, miesten kalsareita taas löytyy pääasiassa puuvillaisina. Sukkahousut on ihonmyötäiset, ja liukaspintaisten sukkahousujen päällä farkutkin liukuu mukavasti, eikä tule läheskään niin topattu olo, kuin kalsareiden kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Timo kommentista. En olekaan aikaisemmin näihin törmännyt, joten kiitos vinkistä. Luulen että monella miehellä, varsinkin suomalaisella, on iso kynnys tällaisia edes kokeilla, vaikka käytössä osoittautuisivatkin hyviksi.

    VastaaPoista
  3. Vogue-groupin edustaja jossain lehtijutussa kertoi joskus, että miehet ovat kovasti kyselleet miehille suunnattuja sukkahousuja, ja he ovat harkinneet niiden valmistuksen aloittamista. Soittelin sitten joskus heille ja kyselin että onko asia edennyt. Sieltä kerrottiin, ettei ole edennyt, mutta kyllä he tietävät että on paljon miehiä, jotka etenkin urheillessa, mutta ihan työvaatetuksessakin käyttävät sukkahousuja. Loppuun hän totesi, että eihän sitä mies tietysti kavereilleen kehtaa kertoa, että käyttää sukkahousuja, vaikka kokisi ne kuinka käytännöllisiksi.

    Olen myös useamman kerran itselle sukkahousuja ostaessa kysynyt myyjältä, että ostaako muut miehet itselleen sukkahousuja. useimmiten myyjät ovat todenneet, että paljon on miesasiakkaita, joista osa on kertonut ostavansa ne itselleen, osa on ostanut niitä itselleen tai vaimolleen.

    Ei se oikeasti suomessakaan varmaan niin hirveän harvinaista ole, mutta ei siitä vaan paljon kerrota muille.

    VastaaPoista